Hello again Phuket
Door: Folkert
Blijf op de hoogte en volg Folkert
01 September 2006 | Thailand, Patong Beach
Heerlijk!!!! Mooi weer, mooie stranden, warm oceaan water en mooi uitzicht(!!!)
Wat wil je nog meer. Met Alwin ondertussen alweer een beetje de beest uitgehangen. Leuk op stap, goedkoop naar de cinema en natuurlijk blijven oefenen met surfen. Onder andere bij zonsondergang, wat wel gaaf is. Is wel ff wennen om zonder wetsuit te surfen. Lichte uitslag van de wax over je buik en borst. Maar alles voor het goede doel!
Met Alwin ook al naar het Thai boxen geweest. Leuk om te zien. Harder dan gewoon boxen en vol met rituelen voor en na elke match.
Natuurlijk elke dag uit eten voor nog geen 3 euro en biertje erbij. Nou ik ga nog ff proberen bruin te worden, dat gaat bij mij nooit zo snel dus dat wordt beige.
groeten daar!
01 September 2006 - 11:18
Lenie En Meintsje:
fijn dat je weer bij je broertje bent en dat het surfen goed gaat enne je bent al bijna een jaar weg in mooie warme landen met veel zon en je begint nu pas met een kleurtje kweken????? anyway hier gaat alles goed meintsje wilde even zeggen dat ze gaat trouwen volgend jaar stoer he! tot snel horens, kus op je voorhoofd
liefs ons -
04 September 2006 - 20:15
Luitzen:
He Folkert: Check je mail ff (lycos)!!!!!!!!!!!!! -
05 September 2006 - 10:06
Fsj:
Ja al gedaan. !!!!!!!!!
Jullie zijn te vroeg, dat was niet de afspraak!
gefeli !!!!!!!!!!!!!!!! -
05 September 2006 - 21:16
Tjacco:
Heey Folkert,
leuk man deze weblog, ik wist het niet. Hij staat nu bij de favorieten. Veel reisplezier.
Groeten,
Tjacco