Goodmorning Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu Goodmorning Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu

Goodmorning Bangkok

Door: Folkert

Blijf op de hoogte en volg Folkert

03 Oktober 2005 | Thailand, Bangkok

zo. na een nachtje niet slapen en daarna tot half 1 's nachts lekker rondkijken heb ik vandaag tot 2 uur uitgeslapen. dus nu ben ik een beetje uitgeslapen en vond het nodig om het verhaal even overnieuw te doen.

dus.
lekker gevlogen met vaag eten en geen slaap. vliegen is dus niet echt geweldig, je zit niet lekker en van slapen komt ook niks.

half zeven 's ochtends zijn we geland, we want ik zat naast een jong nederlands stel. zij zijn gelijk door gereisd met de bus naar noord thailand, chiang mai.
ik ben op zoek gegaan naar de trein, er was mij verteld dat dit best de moeite waard is en bijna geen westerling maakt er gebruik van. nou dat klopte. puur toeval dat ik nog 3 spanjaarden trof. het tripje met de trein koste me 5 baht. (100 baht is 2 euro). vreemd uitzicht af en toe, sloppenwijken van golfplaten met ernaast prachtige villa's.
daarna met z'n vieren in een taxi, voor 20 baht per persoon, naar khao san road.

daar heb ik iemand op straat aangesproken, een israelier, of hij nog een goed hostel wist. om de hoek was het antwoord en hij had helemaal gelijk. leuk, gezellig en schone kamer. wel erg basic.

die dag de omgeving van khao san road bekeken en een t-shirt en fishermans pants gekocht.
later die dag had ik kontakt gekregen met een israelische dame, het hostel is vooral gericht op israeliers, en de hele avond gezellig mee gehad. wat gegeten en veel gepraat, en natuurlijk de omgeving verder bekeken. we zijn nog naar een park geweest en zo. uiteindelijk pas om half 1 (half negen zondag avond nederlandse tijd)naar bed, mijn eerste slaap sinds half negen zaterdag ochtend in nederland.

ondertussen ook wat info gevraagd over wat te doen en waar heen te gaan. dat wordt dus eerst een massage!

• 02 Oktober 2005 - 10:32

Alwin:

Welkom Folkert
    Welk hostel zit je?
    Zie je over een paar dagen wel. Ben dan waarschijnlijk bezig met mijn divemaster.
    groeten,
    Je broertje

• 02 Oktober 2005 - 13:57

Femke V.:

He Flok,
    Beetje gesettled? Veel plezier daar. Niet op de tafels staan he? Dat kunnen ze daar vast niet zo waarderen als hier. We hebben je gemist met Joustermerke! O ja we hebben een huis gekocht. Gaan volgend jaar augustus verhuizen.. nou tot mails..

• 03 Oktober 2005 - 07:41

Luitzen:

Goed te horen dat alles een beetje goed gaat.
    Hoe is 't met je nek?
    Hoe was de douanecontrole?
    Veel plezier!!!!!

• 03 Oktober 2005 - 11:57

Luitzen:

Thaise massage??!!???

• 04 Oktober 2005 - 10:26

Lenie:

het klinkt allemaal wel goed tot dusver. maar zoals als luitzen al vroeg thaise massage wel erg lekker wat voor massage dan ook tot horens liefs

• 04 Oktober 2005 - 19:39

Simone:

Hoi Folkert,
    Klinkt goed allemaal. Leuk dat je meteen al zoveel mensen hebt ontmoet. het vliegen was voor jou misschien niet zo leuk, maar wij hebben genoten van de start van je vliegreis. mooi gezicht vanaf het panoramadek, het opstijgen van een vleigtuig. wel een gek idee dat jij erin zat. veel plezier de komende dagen.
    groetjes

lang leve 156!!!!

• 05 Oktober 2005 - 14:09

Femke V.:

He Folkert,
    Ik heb wel eens gehoord dat ze rare dingen doen daar bij die massage's. Maar goed dat zul je wel ervaren.... Have Fun!!

Heb je Alwin intussen al getroffen? Hoe is het weer daar.. Hier ook al weer 20 graden dus wij mogen niet klagen. Gaan zo de koopacte ondertekenen van ons paleisje!!
    Groetsies

• 05 Oktober 2005 - 17:36

Truus:

Hee Follie,
    Zou je dat nou wel doen? Zo'n thaise massage. Ik denk niet je daar vrolijk van wordt. Of misschien wel, natuurlijk. Nog geen leuke thaise aan de haak geslagen met je fishermans pants?
    Groetjes

• 05 Oktober 2005 - 19:29

Femke B.:

Hoi Folkert,

Fijn te horen dat het goed gaat. Gezellig, met een Israelische dame "naar het park en zo..." Houd je taai en kijk goed uit.
    Ik zag de Alfa heel eenzaam in B. staan, beetje vreemd... (toch wel weer raar he Femke, dat ge-B. en ge-V.)
    Liefs, FB

• 06 Oktober 2005 - 08:23

Corine:

He,he ik heb nu toch je internet adres via via gekregen!! Veel plezier en we volgen je reis op de voet. (tip 2 gevolgd!)
    ben benieuwd of thaise massage beter bevalt dan de nederlandse.
    Tot mails!!