Goodmorning outback
Door: Folkert
Blijf op de hoogte en volg Folkert
15 Augustus 2006 | Australië, Alice Springs
Errug leuk! Alice dan, de trein was niks aan, 18 uurtjes hobbelen. Naar het dessert park geweest waar ze op een zo natuurlijk mogelijke manier de drie verschillende soorten woestijn van de outback proberen te laten zien. Aanrader.
Ook op een sunset camelride geweest. Erg leuk maar niet heel erg spectaculair.
In het hostel een franse dame ontmoet, en een dag later haar ierse vriendin. De dag voor onze outback tour vertrok maar besloten een biertje te halen. werd wat meer, oa tequila. En dus erg laat. Na ongeveer anderhalf uur slaap was het om vijf uur weer opstaan.
De tour was iets aparts. Ik en drie anderen zjin rebooked omdat de originele tour van Alice naar Adelaide in 6 dagen was gecancelled. Ipv daarvan kregen we een drie daagse 4wd outback tour, in een toyota landcruiser en zaten we niet in een saaie bus. velen malen beter. Uluru, kata tjuta en kings canyon gezien. Daarnaast natuutlijk de outback gezien en ervaren. slapen onder de sterren rond het kampvuur. Al het eten werd ook op het kampvuur gemaakt!
Daarnaa weer twee dagen in Alice, de overnachting werd voor ons betaald en op zaterdag in de ochtend op pad met een 2daagse bus reis naar Adelaide.
Vrijdag middag nog een fun ride gehad op quad bikes op een erg grote cattle farm. Heel erg leuk!
En ja, op vrijdag avond weer op stap geweest en het werd zo laat dat we het slapen dit keer maar hebben overgeslagen. Ja je wordt jonger met de dag!
Onderweg overnacht in Cooper pedy, waar veel van de stad ondergrond is. Niet zoveel als ik verwachte maar toch. Ook ons hostel was ondergronds.
Ondertussen ben ik weer in Bagkok waar ik in een dag beroofd ben van mijn camera, geld, creditcard en telefoon.
Klote is dat al mijn fotos van Alice nu pleite zijn en ik een aantal tel en email gegevens kwijt ben. Ach ik overleef het wel.
volgende keer meer
15 Augustus 2006 - 11:27
Femke V.:
He folkert,
Dat is klote.. dat je de foto's kwijt bent lijkt me het ergste.. Maar goed onthouden dan wat je allemaal gezien hebt..
Maar wel leuk dus daar..
En nu in Bangkok? Wat is de planning verder? Wanneer weer in Ned.?
Wij zijn inmiddels druk bezig met verhuizen. Overal dozen en troep.. Bah.. maar ook dat zullen wij wel overleven. Have fun!!
15 Augustus 2006 - 20:08
Eelco:
Klote yo
maar geniet er nog maar effe van.zo te lezen weer een groot avontuur.
groetjes -
16 Augustus 2006 - 11:30
Corined:
He Folkert,
Wat balen zeg dat ze alles gejat hebben. Ben benieuwd hoe je reis verder zal gaan. We volgen het op de voet!!!
Groetjes...
p.s. kusje van Nynke (ja ze kan nu ook al kusjes geven; als ze zin heeft!) -
17 Augustus 2006 - 06:58
Hendrikje:
Leuk man allemaal! Cool, die 4wd tour!
Minder leuk dat je bestolen bent, sneu hoor...
Hier alles oke.
Veel plezier nog de laatste maand!!!
xxx -
18 Augustus 2006 - 20:13
Solé R.:
Heeeeey Folkert....
hoesie?? Als ik alles zo es bekijk heb je daar echt een super tijd (op de beroving na dan, maar idd dat overleef je wel).
erg indrukwekkend allemaal. Ik weet t, een beetje laat met een berichtje plaatsen, maar beter laat dan nooit.
Voor de tijd dat je daar nog bent, lekker genieten en ik tref je wel weer in Bolsward!!
groetjes Solé -
20 Augustus 2006 - 18:55
Jelle:
hey F; balen zeg; je kan nu niet meer zeggen gelukkig heb ik de foto's nog!
veel plezier nog in het thaise! -
26 Augustus 2006 - 10:33
Lenie:
hee balen zeg van je spullen maar shit happens right,wel blij dat je het verder nog naar je zin hebt,hier gaat alles goed de vakantie is weer voorbij en kunnen we ons gaan opmaken voor joustermerke. we houden contact., kus op je voorhoofd liefs -
31 Augustus 2006 - 17:50
Nienke & Eddy:
hoi, shit voor jr dat je beroofd bent! hopelijk heb je nog wel en leuke tijd daar.zie je straks wel weer groetjes