Film - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu Film - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu

Film

Door: Folkert

Blijf op de hoogte en volg Folkert

10 Oktober 2005 | Thailand, Bangkok

om het verhaal bangkok nog compleet te maken, vooral voor mijn collega's, wil ik toch ook ff kwijt dat ik in bangkok naar de cinema geweest ben.
op zich erg leuk, engelstalig met thaise ondertiteling voor als je het niet kan volgen!!
het leuke was dat na de trailers en reclame filmpjes ineens iedereen gaat staan, ik dus ook maar. je krijgt een plaatje te zien waarop gevraagd wordt respect te tonen voor de koning. dan komt er wat muziek en komen er wat foto's op het scherm voorbij en na 2 minuten gaan we weer verder... tja bea, dat heb jij niet!
het filmpje piraterij is diefstal zenden ze ook hier uit. wat mij verder opviel is dat het voor een doordeweekse dag best druk is in de bios!
later nog een foot massage gehad, dat is geweldig relaxend!!
daarna bus naar phuket genomen, 9 euro voor een luxe touringcar. leuk, maar 15 uur in zo'n kreng gaat vervelen. voor 40 euro neem ik de terugreis het vliegtuig! en dat duurt maar anderhalf uur!

• 10 Oktober 2005 - 15:37

Videoboer Uit Woerden :):

Hey Folkert!
    zo te lezen heb jij het prima naar je zin. Neem je nog wat dvd-tjes mee voor me? Doe de nieuwe james bond maar. Gegarandeerd te huur! :)

• 10 Oktober 2005 - 17:16

Truus En JP:

Erg interessant, maar welke film was het nou???

• 11 Oktober 2005 - 09:09

Anja:

Heyyyyyyy dus het busvervoer kan nog erger...hoe is het verder :-)

• 11 Oktober 2005 - 09:30

Luitzen:

Dan was zo'n alfa dus toch zo slecht nog niet??!!
    Dus je bent nu bij je broer? Beetje duiken, zuipen en op het strand liggen??

• 11 Oktober 2005 - 15:44

Pris:

Hoi! Leuk om je zo te kunnen volgen! Zit je lengte je ook in de weg bij het reizen?

• 12 Oktober 2005 - 11:08

Hendrikje:

Wat geweldig dat je het zo leuk hebt! Ben zwaar jaloers op het zwemmen met olifanten... cool man! Waren er ook baby-olifanten bij?
    Er is van deze kant ook nieuws: de kleine pjuk komt morgen thuis!!! Goed he...
    Nou doeg he!
    Geniet ze en groenten en knuffels van mij.
    (Ik mis je trouwens wel een beetje...)

• 12 Oktober 2005 - 12:42

Gé-Ann:

heeee knarretje!!
    klinkt allemaal helemaal geweldig zeg!! wij een beetje zwoegen hier en jij je een beetje laten verwennen daar!! nou je hebt het verdiend hoor, eindelijk op reis :D have fun enne ik wacht in spanning op je volgende belevenissen! kus vanuit grun

• 12 Oktober 2005 - 14:40

Drienel:

Hey Folkert,
    Leuk je te kunnen volgen zo! Zo te lezen gaat het erg goed, erotische massages enzo ...
    En dan zit je aan de andere kant van de wereld ... en nog met je werk bezig! Wat ik daar nou van moet denken?
    Hou je haaks!

• 12 Oktober 2005 - 15:14

Lenie:

he ik begin me af te vragen wat er nog niet is gemasseerd aan je lijf hihihi nou ja leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. doe je de groeten van me aan alwin?
    liefs

• 12 Oktober 2005 - 18:59

Jannie:

Hoi!
    Leuk te lezen dat je nog steeds aan ons denk. Natuurlijk vergeet je weer belangrijke informatie te geven, want welke film heb je gezien???

Nog veel plezier daar! Er is vast nog wel een lichaamsdeel dat nog niet gemasseerd is!