Oud en nieuw en Roadtrip !!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu Oud en nieuw en Roadtrip !!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu

Oud en nieuw en Roadtrip !!!!

Door: Folkert

Blijf op de hoogte en volg Folkert

07 Januari 2006 | Australië, Sydney

Zo, oud en nieuw vieren in Sydney. Blij dat ik dat heb meegemaakt. We zijn aan het eind van de ochtend naar mrs. Macquires point gegaan en daar zat Ian al een paar uurtjes ons plaatsje warm te houden. Recht tegenover The Harbour bridge en Opera house! Geweldig uitzicht! Het was op die manier een lange dag, maar de moeite waard. ruim 25000 mensen alleen al op dat uitzicht punt, 1 van de beste in Sydney.
Alcohol mocht je niet meenemen, maar daar hadden we wat op gevonden. Cola en orange flessen bijgevuld met vodka en gaan met die banaan. Daar hebben we nog wat wijn gekocht om de sfeer erin te houden.
De dag was lekker warm en gelukkig had Ian een plekje in de schaduw gekozen. Toch, om af te koelen zijn we een paar keer wezen zwemmen in de haven.
Daar is natuurlijk ook een foto van! Ergens rechts zie je een hoofdje boven het water uit komen.

Ian, een gave gozer uit London, probeerde er af en toe wat de sfeer in te houden op het gedeelte waar wij zaten door oa een wave te organiseren en de mensen aan het zingen te brengen. Ongeveer 200 a 400 mensen deden gezellig mee!
En dit is dan Ian!!

Hier een foto van ons uitzicht. Niet slecht dacht ik zo.

1 januari was ff slikken. De een na warmste dag in Sydney ooit gemeten, 45.2 graden!! Lekker bijkomen heet dat, Zo rond vijf uur 's avonds heb ik me maar eens op het strand, Bondi, laten zien.

De kaartjes zullen nu ondertussen wel aangekomen zijn hoop ik, ik kreeg er afgelopen week nog een paar die ongeveer 3 weken onderweg waren geweest. In ieder geval erg bedankt natuurlijk!

De laatste dag van het jaar heb ik mijn handtekening gezet, en ben ik voor het leven getekend!
Als iemand die ooit een australische auto in bezit heeft gehad. Vanzelfsprekend een fotoooo! En natuurlijk de eigen nationaliteit achter op de auto!

De eigen auto betekent tot ziens Sydney, morgen, zondag, vertrek ik met 3 ieren naar Melbourne. We gaan langs de kust dus zullen er ongeveer 3 dagen/2 nachten over doen.

En de laatste foto van vandaag is voor Eddy, ja er wordt ook in Sydney aan je gedacht, en niet alleen door mij.

Vergeet niet de foto's van het vorige bericht. Het bewijst dat ik niet alleen maar aan de drank ben maar ook nog wel eens sportief ben!

• 07 Januari 2006 - 19:30

Simone:

Hoi Folkert,

Veel plezier in Melbourne!

Groetjes Simone

• 08 Januari 2006 - 12:05

Alwin:

gave bak broer.
    veel plezier en denk er om ze rijden daar links :-)
    C u when u c me de groeten van de meiden uit Phuket

• 08 Januari 2006 - 17:04

Frans:

Folkert bedankt voor de teksten en de foto's prachtig

• 09 Januari 2006 - 12:27

Pascale:

Hoi Folkert,

Dank voor je kaartje!! Toch altijd leuk overzeese post. Hoop dat je een mooie tocht hebt (gehad) naar Melbourne en veel plezier aldaar!!! Liefs, Pascale

• 11 Januari 2006 - 11:48

Hendrikje:

Hoooooi!!!
    Bedankt voor je kerstkaart (vond het inderdaad wonderbaarlijk...).
    Noorwegen was geweldig.
    Fijn dat het je goed gaat... Erg leuk om te lezen!
    xxx

• 12 Januari 2006 - 21:26

Gé-Ann:

Hee Folkert! supermooi die verhalen, je vermaakt je goed he!! bedankt voor de kerstkaarten, zal ze verspreiden en sonja komt binnnenkort wel even persoonlijk de groeten doen van mij! ben echt zoo jaloers op jullie :) maar tis je gegunt knarretje! Have fun en see ya later mate! kuszz Gé-Ann

• 14 Januari 2006 - 10:56

Truus:

He Follie,
    Bedankt voor je kaartje (het was de eerste in al die jaren dat we je al kennen en dan ook nog eentje uit australië, leuk!!) Ik heb afgelopen week mijn trouwjurk gekocht. De verkoopsster vond dat ik erg elegant liep!! Geloof je het zelf? Ik??? Elegant??? :)Dat valt nog te bezien op onze trouwdag. Heel veel plezier op je reis naar Melbourne en we wachten je verhalen af.

Groetjes Truus en JP.

• 16 Januari 2006 - 11:12

Lenie:

hee jongen tja je zal nu wel bijna in melbourne zitten ik hoop dat je het daar gezellig gaat hebben ik zie je wel weer op de chat we snel ff bij kletsen tot gauw dikke kuzz

• 20 Januari 2006 - 10:07

Luitzen:

Kappe bak folkert!!
    Lijkt wel een kruising tussen een oude sierra en een scorpio. Hoe dan ook, ik hoop voor je dat ie heel blijft. Ik heb gehoord dat het daar een beetje warm is op het moment. Klopt dat? Verder alles goed. Bij ons gaat alles prima

• 08 Februari 2006 - 19:45

Carla, Bolsward:

...kort om, een onwijs leuke tijd gehad in sydney...