Massage rules - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu Massage rules - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu

Massage rules

Door: Folkert

Blijf op de hoogte en volg Folkert

07 Oktober 2005 | Thailand, Bangkok

dus, die massage gehad, een oil massage om precies te zijn, die zijn wat minder hard dan een thaise. en even voor de mensen die er ideeen bij hebben, het is niks erotisch. maar wel heel erg lekker!!

woensdag vertrokken naar kanchanaburi. een stadje naast de brug over de rivier kwai, die van de film. erg leuk. geregeld via de israeli concetion. ik heb ondertussen evenveel thais als hebreeuws gehoord. op zich erg leuk, zijn aardige mensen die israelie.
in kanchanaburi de eerste dag gekayakd en daarna met een long tail boot een trip gemaakt. erg leuk, en wat een uitzicht!
het guesthouse was nog maar 5 mnd oud, en geweldig. de foto's komen nog, maar mijn site hiervoor is nog niet in de lucht (george!!).
zwembad, uitzicht over de rivier, enz enz enz.
de tweede dag de jungle in een zeventraps waterfall bekijken. was nog een hele toer om boven te komen.
daarna naar een elephant farm. was ook leuk, een bad nemen met zo'n beestje en daarna een tochtje op de rug ervan. maar ik ben ook gelijk genezen van alle ''dieren actracties''. ze nemen het niet zo nauw hiero.
gisteravond weer terug in bangkok en vandaag mijn busticket naar phuket geboekt. (alwin)ik vertrek morgen (zaterdag) avond 1800 en zal er zondag rond 1300 aankomen.

ik wil niet lullig doen , maar heb toch paar kleine verzoekjes.
tempel; who are you? heb natuurlijk wel een idee, en in dat geval gefeliciteerd!!!!! geweldig!!

corine; heb zeker wel idee welke (dijkstra), maar net als bij femke ken ik er twee. kunnen jullie ook zoiets doen als hun? is voor mij handiger voor als ik erop wil reageren.
thnx !!! en ja, de thaise massage is stukken beter!

ook thnx voor al jullie leuke reacties !

• 07 Oktober 2005 - 08:20

Coco 't Spookje:

massage rules,

ECHT WEL !!!!!

• 07 Oktober 2005 - 08:36

Corine D:

Zo beter en begrijpelijker voor je? Veel plezier bij je broertje!

• 07 Oktober 2005 - 09:09

Alwin:

Heb toch nog wat gemist zo te horen in Bangkok.
    Zie je Zondag. Drinken we 1 op een goed begin

• 07 Oktober 2005 - 11:06

Luitzen:

Inderdaad, de tempel is binnen en bedankt voor je felicitaties. A.s maandag 17 oktober begin ik daar al! Dat van die olifanten heb ik gezien op Yorin travel, lijkt mij helemaal geweldig om met zo'n beest in bad. Kalm aan en geniet er van.

• 07 Oktober 2005 - 15:29

J.b.:

lekker he die massage, heb er ook ervaring mee. hoe duur is het daar,nog steeds 100 bath :)

• 08 Oktober 2005 - 12:08

Hein En Trudy D:

Hallo Folkert,
    Hebben je net gemist vorige week zaterdag. Wij landden om 14.30 uur en toen was jij net vertrokken. Simone en EJ wel gezien. We wensen je nog vele goede ervaeingen toe. Spreek je al vloeien Thais ?
    Hein en Trudy D

• 09 Oktober 2005 - 09:55

Truus En JP:

Jij bent nu in een dag actiever geweest dan tijdens een twee weekse vakantie met ons in frankrijk!! Straks ga je nog mountainbiken ook! Het moet niet gekker worden!!!

• 09 Oktober 2005 - 11:31

Ingrid:

Zo te lezen heb je je draai al snel gevonden in Thailand! Helemaal geweldig natuurlijk!! Veel plezier bij je broertje en succes met je duikcursus!! (die zou je hier gaan doen, toch?)

• 09 Oktober 2005 - 19:27

Henk Appingedam:

He globetrotter,

Zo te lezen heb je een goede start gehad.

Hou je nog wel een beetje energie over voor de rest van de tijd?

Hoe is je ervaring tot nu toe met de kleinere beestjes (met 6 poten enz.)

• 09 Oktober 2005 - 20:42

Jin Hee:

Hey Folkert!

Leuk om te lezen wat je allemaal doet daar. Veel plezier en voorzichtig met die massage's.

Groetjes jin

ps binnenkort ook een reactie van mijn moeder. Ze kon je site niet vinden... :D