Goodmorning Phuket - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu Goodmorning Phuket - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Folkert Jongkind - WaarBenJij.nu

Goodmorning Phuket

Door: Folkert

Blijf op de hoogte en volg Folkert

13 Oktober 2005 | Thailand, Phuket

zo, zondag dus in phuket aangekomen. lekker hoor! mooi weer witte stranden, palmbomen, enz.
's middags gelijk het water in, samen met alwin en een flatgenootje van hem. heerlijk.

ik ben ondertussen bij sea-bees geweest en heb met jackie gepraat, hij vond het erg leuk weer wat van je te horen ed! net als siri. en vandaag ga ik samen met siri naar may.

de film die ik in bangkok heb gezien was deuce bigalow, european gigolo. veel keus was er op dat moment niet. op zich erg leuk, weer een stukje thuis, helemaal omdat ik met een israelische was. die had ook nog nooit van space cake gehoord...
en tja, elke baan heeft leuke kanten, dus dat naar de bios gaan is helemaal niet erg dorine! je mist trouwens wat hiero!!

over eten gesproken, op advies ben ik deze week bij don's geweest voor spare ribs. en terecht, de lekkerste die ik ooit gehad heb!!!
gisteravond heb ik vreemd gegeten. namelijk crocodil en kikker!
johan; die scooters gaan idd als de brandweer!

er waren zeker baby olifantjes bij. ik ga niet naar nog een dierenatractie hier in thailand. ze houden niet dezelfde standaards erop na mbt diervriendelijkheid. zal op zich een beetje hypocriet van me zijn maar ja.
hendrikje, wil je ze een dikke tut van mij geven!! geweldig goed nieuws!

in de bus naar phuket heb ik twee nederlanders getroffen die net terug zijn uit oz. een paar leuke tips uitgewisseld en vanavond gaan we op stap in patong.

• 13 Oktober 2005 - 09:41

Simone:

Hoi Folkert,
    Heb je nu alleen gezwommen of heb je ook al gedoken?
    Ik sta ook op het punt om op reis te gaan. Naar Slowakije met een leuke groep van maar liefst 29 jongens. Ik ben de enige vrouw in het gezelschap, dus wens me maar sterkte.
    Veel plezier in Phuket.
    Groetjes Simone

• 13 Oktober 2005 - 10:17

Hetty:

zo, het klinkt allemaal heel mooi en goed!! veel plezier daar!

liefs hetty

• 13 Oktober 2005 - 11:21

Luitzen:

Ha kerel,

Hoe ist nou?
    Mis je ons al een beetje?
    Fijn dat je het zo naar de zin hebt. Ik ga morgen mijn alfaatje ophalen dus wens me maar sterkte voor het weekend. (lang leve routemobiel!!(hahaha)
    Veel plezier alvast met duiken, ik kan het je mede namens Henrica aanraden.
    De groeten.....

• 13 Oktober 2005 - 15:53

Andrea:

Jeetje man wat actief Zo te lezen is het heerlijk daar Ik zal je site vaker bezoeken dan we de afgelopen tijd gebeld hebben. Ik vondt het echt heel leuk dat je in Groningen ineens voor mijn neus stond. Uit het oog maar niet uit het hart hoor!! Tot gauw Liefs Dré

• 13 Oktober 2005 - 19:00

Christiaan:

Hoi Folkert,

Zo te lezen gaat alles goed en heb je het wel naar de zin! Hoe zit dat nu precies met die Israeli?
    Veel plezier!
    Groeten Christiaan

• 17 Oktober 2005 - 18:30

Femke B.:

Hoi Folkert,
    Zo te horen ben je daar lekker op avontuur. Ben zeer benieuwd naar foto's, is het al mogelijk die te plaatsen? (altijd foto's, foto's, van sommige dingen kom je nooit af...)Heb je al profijt gehad van je zonnehoed? Liefs!